In onze showroom kiest u in alle rust wat u mooi vindt

U wilt dat uw huis er binnen en buiten verzorgd uitziet. Zonweringen, vloeren en gordijnstoffen bepalen daarbij voor een belangrijk deel het aanzicht en wooncomfort. Smaakvolle combinaties stelt u samen in onze royale showroom waar u alle stalen en modellen bij de hand hebt. Wij adviseren u daarbij graag over toepassingen, materiaal- en kleurgebruik.
In onze showroom kiest u in alle rust wat u mooi vindt . Wij adviseren u vervolgens graag over verdere verwerkingsmogelijkheden.

Contact

Welkom bij Jan Vermeij Zonwering

Wij informeren en adviseren u als klant vrijblijvend over diverse types zonwering en interieurstoffering. Overweegt u bijvoorbeeld een terraszonwering maar weet u niet welk systeem het beste past in uw situatie of wat er mogelijk is? Wij helpen u graag verder.

Wij denken met u mee

Het is de taak van de zonwering specialist om u uitgebreid te adviseren over mogelijkheden van systemen die passen bij uw wensen. Om u een goed visueel beeld te kunnen geven van de verschillende systemen is een showroom van essentieel belang. Het zien van de verschillen samen met de uitleg van de verkoper over voor- en nadelen, geeft een perfecte keuze mogelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte aan willen vragen dat kan. Geef uw wensen en vragen door, dan nemen wij contact met u op en nodigen wij u uit voor een bezoekje aan onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord met al uw wensen en vragen. Wanneer u de gelegenheid heeft om een bezoek te brengen aan onze showroom, zullen wij u dat zeker aanraden!

Contact
“Als er schaduw is, is er de zon”
Onbekend • Quote van de dag
“In je eigen schaduw zitten, is nog zo slecht niet.”
Onbekend • Quote van de dag