Onze projecten

Zonwering, interieur en buitenkeukens

Zonwering van Jan Vermeij

De zon is heerlijk. Weldadig voor lichaam en geest. Maar soms is de zon net iets teveel van het goede. Dan kan je rekenen op de zonweringen van Jan Vermeij. We maken kwaliteitsproducten voor huis en kantoor. Trendy en met een lange levensduur. Passend bij jouw smaak en persoonlijke levensstijl. Ons doel? Sfeer en comfort voor iedereen. Vier de zon, koester de schaduw!  

Interieur van Jan Vermeij

Bepalend voor uw interieur zijn de vloeren, de wand- en raambekleding. U bekent er kleur mee. Het zijn deze ‘grote vlakken’ die de basis vormen voor het meubilair. Ze bepalen in belangrijke mate de stijl en de uitstraling van uw woning, bedrijf of instelling. Bij Jan Vermeij bent u aan het goede adres voor deze vormen van interieurstoffering. Wij zijn dealer van kwaliteitsmerken. Wij adviseren u graag over toepassingsmogelijkheden en kleurgebruik, bij u thuis, op het werk of in onze showroom.  

Buitenkeukens van Jan Vermeij

Als je buiten kunt koken wordt je tuin pas echt een verlengde van je huis. De lekkerste maaltijden bereid je dan gewoon buiten, van gegrild vlees tot aan salades. Daarom heeft Jan Vermeij de mooiste buitenkeukens. Een buitenkeuken zorgt voor veel buitenplezier. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Shutters op maat

Shutters zijn niet alleen functioneel, omdat met de lamellen eenvoudig de lichtinval en mate van privacy te regelen is. Het is ook nog eens een van de meest sfeervolle raamdecoratie. Al onze shutters worden op maat gemaakt. Hierdoor is er voor elke raamsituatie een passende oplossing.

“Het leven is er om er vandaag van te genieten”
Monique • Quote van de dag
“Een doel zonder plan, is slechts een wens “
Merian • Quote van de dag